Katrineberg 2023

Det var större uppslutning än normalt när de k-märkta för 30:e året i följd efter återuppstarten samlades i Katrineberg för att umgås och prata gamla minnen. 

Årets stora samtalsämne var huruvida det var 1974 eller 1975 som var det första året gänget var på plats i Katrineberg och den frågan förblev olöst mellan Hedman som hävdade 1974 och Ulf Sundqvist som hävdade 1975. Som de två tjuriga gubbar de blivit under årens lopp stod de på sig och vägrade att ge sig. Detta kan bli lika olösligt som konflikten mellan Palestina/Israel.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes vid Rocka-ladan där Gertis öppnade en öl och sa "Nu jävlar ska här årsmötesförhandlas". Undertecknad avgick som ordförande efter ett händelsefattigt år, dock inte genom att slå ordförandeklubban i bordet, utan bokstavligen sänka hela bordet till kaffeved bara genom att luta mig mot det. Alla insinuationer om övervikt undanbedes på sociala medier. Till ny ordförande valdes Torgny.  

I övrigt flöt allt på bra och helgen avslutades med sedvanligt fika hos Yvonne och Lennart innan hemfärden, en hemfärd som gick sådär för vissa.

SL