Katrineberg 2016
  Någon räknade ut att det var 34:e gången de k-märkta samlades i Katrineberg en hel helg för att umgås, äta och dricka gott, samt utbyta lite skrattsalvor.

Den obligatoriska cykelturen upp till Katrineberg genomfördes denna gång av Gertis, Gösta och undertecknad som med stånk och stön samt några pilsner segade sig upp för de branta backarna mot Katrineberg, med obligatoriska stopp i Västansjö, Gammelbodarna, Sundsjön, Stugubacken och abborrtjärn.  

En efter en ramlade övriga in under fredagseftermiddagen/kvällen och mitt i fredagsmyset dyker världspressen upp i form av tidningen Ljusnan. Någon har "läckt" att vi befinner oss i Katrineberg och ur ur bilen kommer en nyhetstörstande ung dam med kamera och block och penna. 

Obligatoriska inslag som melodikryss genomfördes på lördag förmiddag och resten av dagen ägnades åt bad vid Kaxen och promenad mot Lillbo för dom som var intresserade. Årsmötesförhandlingarna vid Rockaladan fick ställas in pga en åskskur som drog in. Därmed behåller julgranstjuven Bernt Persson alla poster i styrelsen ett år till. Lördagkvällen avslutades med grillning och samkväm i bygdegården.

En helg som denna går alltid fort och söndagsmorgonen ägnades åt städning av bygdegården och nedmontering av busstält. En sista fika hos Yvonne och Lennart fick avsluta helgen där Heder, Gösta och undertecknad cyklade hem genom den storslagna finnskogen i det vackra vädret.

SL