Erikas 50-årskalas

 

 

 

 

Den sista personen i gänget att passera 50 år och hamna på döhalvan var Erika Engberg som  firades av Lördagen den 29 maj 2011 på skotercaféet i Stagården.

Som vanligt var det under stort hemlighetsmakeri och maken Martti hade lurat ut Erika på en rundtur med bil som bl a innebar ett besök för att titta till båten som förvarades på Stagården och som snart skulle sjösättas.

Väl på plats stormade ca tjugo festdeltagare ut från skotercaféet för hurrarop och gratulationer men som den proffspolitiker Erika är, så visade hon inte med en min någonting. Hon är nog van vid betydligt mer överraskningsmoment inom de politiska kretsarna såsom uppgrävda torg och kommande bandyhallar.

Annika och Pia hade som vanligt ställt iordning en fantastisk middag bestående av rökt pepparlax från Tores fiskrökeri och hjortronröra eller romröra och som efterrätt pannacotta med rabarerkompott. Därefter blev det melodikryss som Lina O ställt iordning och som Kattis och Daniel vann.

Stereon drogs sedan igång och det lilla dansgolvet fylldes på till tonerna av företrädesvis 70-talsrock.

Så gick det till när den sista 50-åringen firades och det är bara en tidsfråga innan de första rollatorerna rullas in på våra tillställningar.

 

SL

Bilder: