Katrineberg 2008     
 
 

 Wanted! 

Dead or alive!

 
 


Denne man har varit synlig i kilaforsskogarna ute för att stjäla julgranar och går under det falska namnet "Bernt Persson". Upplysningar om denne man kan lämnas till närmaste polisstation.

Skogsägarnas intresseförening, Hanebo socken

 

 

Årets katrinebergsträff inklusive årsmötet blev en turbulent historia. En kupp gjordes nämligen under årsmötesförhandlingarna där ordföranden Heder röstades bort av mötesdeltagarna.

År av diktatoriskt styre med järnhand är därmed förbi, där summariska avböner utlagda på Internet och en fiskeförening vars främsta uppgift är att INTE få fisk har varit några av de förbrytelser ordförande Heder ägnat sig åt under åtskilliga år. Krigsförbrytartribunalen i Haag är inkopplat på ärendet och vi återkommer i saken.

Annika Sjökvist valdes istället till ny ordförande och hon började med att omedelbart tillåta fritt fiske inför ett jublande årsmöte. Till övriga poster valdes f.d. julgranstjuven Bernt Persson som alltså har ett icke helt fläckfritt förflutet, se separat efterlysning. Styrelsen ser därmed ut som följer:  

Annika Sjökvist , ordförande

Bernt Persson, kassör

Bernt Persson, sekreterare

Bernt Persson, styrelseledamot 1

Bernt Persson, styrelseledamot 2

Bernt Persson, styrelseledamot 3

Bernt Persson, revisor

Bernt Persson, suppleant 1

Bernt Persson, suppleant 2

Bernt Persson, revisorssuppleant

Bernt Persson, vice ordförande

Bernt Persson, andre vice ordförande

Bernt Persson, tredje vice ordförande

 

I övrigt hände följande:

Torgny snarkade, Torgny hade en dålig söndagmorgon då det var synd om Torgny enligt Torgny själv, Puttes badlakan hade krympt, Heder hittade äntligen Smörhålet, Gertis såg gröna skogar och julgranar, kärringarna fick följa med till Rockaladan, Pip pratade i sömnen, det var ös på dansgolvet, vädret gick från stekhett till iskallt, bryggan var lika borta som Torgny var på söndagmorgonen, Pia blev brun......eller röd då, Lena löste korsord, Sjökvist tappade bort solglasögonen, Knalin missade dag 1, Johansson tvättade håret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pip
 

 Några bilder tagna med mobilkamera