Rallycross i Strängnäs 2011-06-18
14:40

Sista heatet blev också det bästa. Tvåa i heatet och elfte bästa tid totalt. Dock räckte det inte till någon final då Mattias slutade 17:e totalt och de 14 bästa gick till finalheaten. Dock är teamet nöjd med dagen då det bara gått bättre och bättre men färdigkört för dagen alltså.

 

12:30

Mattias placering efter första heatet blev 25:a av drygt 50 startande, meddelar Gertis. Andra heatet är nu avverkat och det blev åter en tredje plats, efter att Mattias krokat ihop med en konkurrent och rivit upp delar av fronten. Reparationer pågår för närvarande. Trots detta räckte körningen till 18:e tid och Mattias börjar nu bli varm i kläderna efter en längre tids uppehåll från tävlingar samt med en ny bil.

Uppehåll för lunch nu, återkommer när tredje heatet körts.

 

10:45

Tiden i Varm-up blev 28:e, "någonstans i mitten" enligt Gertis.

Första heatet är nu avverkat och Mattias fick en bättre start och låg tvåa i varv efter varv innan han kom för fort in i en kurva och tvingades parera, vilket fick till följd att han fick släppa en konkurrent förbi sig och slutade som trea i heatet. 

 

 

09:10

Tävlingarna har nu dragit igång med Varm-up. Mattias fick en dålig start men fick ordning på materialet och tog in en hel del på framförvarande bil. Pressansvarig Gertis kunde inte i skrivande stund avgöra hur långt tiden skulle räcka, återkommer om detta. Tävlingen beräknas komma igång ca kl. 10.00