150-årskalas 061111 (med tacktalet först)     

Vi Torgny Peter och Heder tre mycket hedervärda medborgare av det svenska samhället har blivit lurade, blåsta, bortfintade, komplotterade, förda bakom ljuset, bortkollrade och uppsnurrade av våra kamrater och familjer. Graden av det lurendrejeri och hemlighetsmakeri som vi har utsatts för får nationella underrättelsetjänster och spionorganisationer som KGB, CIA SÄPO och GRU att framstå som söndagsskoleklasser. Fast Torgny säger att han hade allt klart för sig redan på fredagen innan den stora festen.  

Vi vill tacka alla som gjorde det möjligt att ha en sån rolig och trevlig fest. både ni fixade med allt och ni som kom.

 Det är härligt att ha kompisar som er.

 Torgny, Peter, och Heder.

 PS. Om man tar initialerna från våra förnamn och placerar dom i en viss ordning så blir ATP och dit är det 15 år.

Nya festligheter lär det bli nästa år för det finns några –57or i gänget.  DS

 
   En sensationell bild!!  
  Referat
Eftersom ytterligare tre av oss passerat dö-halvan under året arrangerades ett passande 50-årskalas för Torgny, Heder och Pip lördagen den 11 november 2006.  

Kalaset hade omgärdats med stort hemlighetsmakeri under flera veckors tid och och en minutiös planering hade gjorts för att lura ut jubilarerna till Prästnäsgården, där övriga vänner samlats och inväntade grabbarna/gubbarna.

 När siste man ramlat in konstaterade Gertis att ”Nu jävlar skall här 150-årsfiras”, och så öppnade han en öl. Därmed var kalaset igång.

 En fantastisk middag bjöds vi sedan på signerad Lena, Pia och Annika med hjälp av Fia och Lina. Som förrätt vankades det passande nog Gubbröra, huvudrätten bestod av inbakad fläskfilé och efterrätt av Pias chokladkaka, allt detta nedsköljt med gott vin och kaffe. I samband med kaffet var det sedan världspremiär för vår nya hemsida som passande nog släpptes samma kväll.

 Därefter var festandet i full gång och öset totalt på dansgolvet. Till tonerna av 70-talsmusik var vi åter förflyttade 30 år tillbaka i tiden inte bara i sinnet, men även fysiskt för vissa.

 Timmarna bara rann iväg som det gör när man har trevligt, vilket vi brukar ha i vårt gäng.

 Till sist något uppseendeväckande. Ingen som sovit över i Katrineberg har någonsin sett Torgny sova eftersom han alltid är uppe sist av alla. Nu har Putte lyckats t o m fånga Torgny sovandes på bild, i ornitologikretsar skulle det betraktas som en sensation värre än en kolobri fångad på bild i Kebnekaise. Kanske blev det klivet över 50 som fällde avgörandet.

SL

Foto: Barbro och Pip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Foto: Putte