Till minnet av Bengt

Bengt "Bengan" Forslin har hastigt lämnat gänget i stor sorg och saknad under en träningstur på cykel i ängaskogarna. 

Bengan var en lugn, tillbakadragen och fåordig person som inte gjorde något stort väsen av sig, men han hade alltid kloka inlägg när han sa något. Vi träffades när jag flyttade till Granberg vid 11 års ålder och tillsammans med bror Göran och kusin Kjell hängde vi fyra ihop i vått och torrt och ägnade mycket tid åt idrott i alla dess former som bandy, fotboll, orientering, stavhopp, spjutkastning, badminton m.m. Längre upp i åldrarna blev det väl en och annan öl ute i "Verkstan" eller ute på prästnäshällarna också. Så småningom inlemades vi fyra i kamratgänget på kåken.

Begravningsakten genomfördes fredagen den 17 november och det blev en vacker och sorglig ceremoni. Musiken som spelades var "Who''ll stop the rain" (Creedence Clearwater Revival), "Tears in heaven" (Eric Clapton) och "Visa från Utanmyra" (Jan Johansson).

Vila i frid, kompis!                                                                                                                                                                           SL

                               

 

 

 

Bilder från begravningsceremonin:

 

 

 

 

   

Några arkivbilder på Bengan